PL: Inför Arsenal - Manchester United

Efter att ha kört över City i ligacupens semifinal, så väntar nu Arsenal borta på Emirates. En match som för båda lagen är av stor vikt att vinna. Då tre poäng är viktiga i jakten på Chelsea i ligatoppen.

Arsenal
Spelade i veckan match mot Aston Villa, där man enbart fick med sig en poäng. Samt fick vissa spelare skadade, lindrigare än vad man först trodde. Arsenal som just nu ligger en poäng efter United, har precis klivit in i ett tufft spelschema. Vilket kommer bidra till att man definitivt inte vill tappa poäng. Precis som United har Arsenal dragits med många skador på spelare, dock inte alla i försvaret.

Trolig startelva:
Almunia
Sagna - Gallas - Campbell - Clichy
Song Denilson
Fabregas
Rosisky - Arshavin - Nasri

Skador: Eduardo, Diaby, Gibbs, Van Persie, Djourou, Vermaelen, Ramsey, Merida, Wilshare

Manchester United
Som efter att tysta sina stökiga grannar kommer till Emirates fyllda med självförtroende. Och är ute efter tre viktigt poäng i jakten på Chelsea. Men även för att dra ifrån Arsenal i tabellen. Man har även en tuff match att vänta då Arsenal inte vill ge bort något i och med deras spelschema. Man får även vissa förändringar i försvaret, med Ferdinand som blev avstängd av FA efter sin armbåge på Fagan i matchen mot Hull i fyra matcher. Istället kommer Vidic tillbaka efter sin skada.

Trolig startelva:
Van der Sar
Brown - Evans - Vidic - Evra
Fletcher - Anderson
Valencia - Giggs - Nani
Rooney

Skador: O'Shea, Hargreaves, Foster, Macheda

Håll koll på:
Två av ligans hetaste spelare mot varandra. Rooney som är en otrolig målform och har gjort 21 mål den här säsongen. På andra sidan finns Fabregas. Och erbjuder extremt mycket framåt för Arsenal, plockas han bort ökar United chanser att vinna.

Tips och Fakta
Arena: Emirates Stadium
Domare: Chris Foy
Tips: 2 - 3  (Fabregas, Nasri - Rooney x2, Nani)
På TV: 17:00 @ Canal+ Sport 1 / Canal+ Sport HD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0