PL: Fulham - Manchester United

United som under en längre tid brottats med enorma skade problem i backlinjen kom idag till start med 1 ordinarie back och en yngling. Det var mycket innan matchen som talade för en svår spelad match, där något av lagen skulle gå segrande ur striden med ett mål.


Sammanfattning
United inledde piggast och satte fart på bollen direkt. Och satte press på Fulham i de inledande minuterna, men utan att komma till något riktigt avslut. United kom till Fulham straffområde, men där tog de stopp. Kreativiteten, löpviljan och hjärta för klubben fanns inte hos United idag. Vad Gibson och Rooney gör när de ska försöka skjuta in bollen i mål från halva plan i någon slags halv kontring, de vet nog knappt de själva. United var ineffektiva och försökte träffa bilarna på parkeringen istället för att träffa mål.
Och det var istället Fulham som skulle öppna målskyttet genom Murphy. Carrick passar Scholes, som var helt under isen idag, tar emot bollen och utan att titta upp vad han har bakom sig så tar Murphy bollen enkelt och kan avancera framåt och enkelt sätta in 1-0 till hemmalaget. Istället för att United vaknade till liv såg de mer hopplöst ut och ingen kreativitet i anfallzon. United ska vara nöjda med att de bara stod 1-0 i halvtid.
Jag hade hoppats på byten redan i halvtid. Ut med Da Leat, ner med Evra, och in med Obertan som kan trixa upp ett hål i Fulhams täta försvarsspel. Men Ferguson valde att inte byta något. Istället skulle matchen bli än mer mardröm för United. 25 sekunder in utökar Fulham sin ledning genom Zamora. Som efter ett inlägg och retur enkelt kan slå in 2-0 i målet. Och jag såg inte mer av denna matchen. Att sitta och se United lira så dåligt. Utan passion, kämparglöd för att vända matchen till sin fördel såg jag ingen vinst i att titta på.
Matchen slutade tillslut 3-0 till Fulham. Som gjorde en bra match, och ska absolut inte tas ifrån någonting. De var värda dagens seger.


Tankar och funderingar
Detta var ännu plattmatch från United. Och jag kan inte förstå att United kan spela så värdelöst. De var inte ens bra idag. Var fanns Kämparglöden, hjärtat osv hos United spelarna. Kändes som om de inte brydde sig hur de slutade. Har inte klubben en vinnar mentalitet? den syntes inte på långa vägar hos någon med en röd tröja på Craven Cottage idag.
Vad sa Ferguson i halvtid? Varför väntar han så länge med byterna? United ligger under med 2-0. Du har inget att förlora längre. In med de offensivaste du har!
Det här var uselt. Och så här uselt och blekt United vill jag inte se igen. Nu är det bara 3 poängare som gäller fram till sista matchen. Blod svett och tårar som gäller nu! Har absolut inte råd med en förlust till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0