Hughes gör de igen och Tevez lipar lite till!

"They are a small club with a small mentality. All they can talk about is us" - Sir Alex Ferguson.

Ett uttryck som för varje dag blir mer och mer rätt. Har inte riktigt gillat Hughes någon gång. Förtroendet för Tevez försvann någonstans när han själv sa att han inte ville gå till Liverpool för att det var en klubb som konkurerade med Manchester United, och de istället ryktades om att han skulle skriva på för City. Hur tänker man som spelare när man fick ett nytt kontrakt där han skulle bli en av de högst betalda spelarna på hela Old Trafford, som han säger är den klubb han har mest hjärta för. Och som alla vet nobbade han kontraket och skrev på för Manchester City?!
En klubb som har tappade de lilla hjärta de en gång hade innan araberna med för mycket pengar för sitt eget bästa tog över. Nu går alltså Tevez ut och gnäller för att United fansen är sura på honom. Varför?
Någonstans på vägen måste han har förstått att om man lämnar en klubb som hans hjärta tillhörde och skriver på för Manchesters andra klubb, Manchester City, kommer United fansen bli sura. De spelar nog ingen roll hur mycket förtroende man skulle ha för Tevez, när han skrev på för City var de bortblåst.
Det är precis som att tända på grannens villa och se den brinna ner. Och sen när Grannen kommer till dig nästa dag och är sur. Så är de du som gnäller på att du inte trodde att han skulle bli sur?! Logiken finns inte där!

Detta är dock inte de enda man hör från City. Hughes som gick idag ut till pressen och sa att han tror United kommer att använda många nyckelspelare i mötet mot City i Carling Cup. Och säger även att i Carling Cup brukar Ferguson använda sina yngre talanger, men nu kommer använda många nyckelspelare i matchen för att vinna. Detta kommer alltså från en tränare som körde med sitt A-lag i mötet med Arsenal i Onsdags. Som förövrigt hade svårt att hitta rätt mot ett ungt Arsenal.

City har som inte tagit en titel på 33 år ska inte få plocka hem Carling Cup i år heller!
Come on you Reds lets keep the neighbors quiet once more!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0