Inför Hull City - Manchester United

Efter en veckas uppehåll på grund av julen, så sparka United igång igen mot borta mot Hull. Ett uppehåll som med United ögon var välbehövligt. Även fast man förlorade mot borta mot Fulham helt rättvist. Med alla de skador United har i sin trupp främst i backlinjen, så kom ett litet uppehåll i matcher lägligt.

Hull City
Hull som förra året klarade sig kvar i Premier League. Mycket tack vare en stark höst säsong, där man bland annat lyckades att få in tre bollar på Old Trafford. Kämpar i år med allt vad de har för att försöka stanna kvar i engelska högsta ligan. Och precis som nykomlingarna Burnley har Hull varit starka på hemmaplan i år. Och är obesegrade i de fem senaste matcherna på KC Stadium. Hull som även kommer att få klara sig utan den bästa spelaren i Premier League under November Månad, Jimmy Bullard, på grund av skada.

Skador: Bullard, I. Ashbee

Trolig startelva:
Myhill
Mendy - Zayatte - McShane - Dawson
Geovanni - Boateng - Garcia - Kilbane
Altidore - Fagan

Manchester United
Med fem förluster i bagaget och med massor av skador på backlinjen. Så är det bara vinst som gäller. Något som kan komma bli svårt mot ett hemma starkt Hull. Tre poäng på de tre senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Skadekrisen ser dock ut att ljusna lite när spelare som Rafael och Fabio kan komma vara tillbaka i spel. Även Brown och Vidic kan komma till spel, men väldigt osäkert. Med Fulham matchen i bakhuvudet behöver United få igång kreativiteten och rörelsen i sina anfall. Något som även Sir Alex har efterfrågat efter Fulham matchen.

Skador: Van der Sar, Evans, Ferdinand, Neville, O'Shea, Hargeraves, Nani,

Trolig startelva:
Kuszczak
Rafael - Carrick - Vidic - Evra
Valencia - Fletcher - Anderson - Giggs
Berbatov - Rooney

Tips och Fakta:
Domare: Alan Wiley
Arena: KC Stadium
Tips: 0-2 (Rooney x2)
Avspark: Canal+ Sport 1, 17:00

As the reds goes marchin on!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0