Inför Manchester United - Aston Villa

En match som är en måste match för United om man ska sätta press på Chelsea som möter Everton. Villa som ser sig själv vara steget efter "the big 4" men som i år har goda möjligheter att slå sig in och ta den åtrovärda 4:e platsen, för chans om spel i Champions League. Det gäller för United att föra spelet och inte hamna under allt för mycket press från Villa, då Villa är ett tungt lag att möta och med United utan en riktig backlinje kan de bli tufft.

Manchester United
United som i veckan tog en viktigt seger borta mot Wolfsburg och säkrade första placeringen i Champions League gruppen. Man visade även prov på vilken otrolig bredd truppen har när man startar matchen med 1 ordinarie back och resten mittfältare. Trots att man dras med många skador på nyckelspelare har man matchen under kontroll och tar med sig tre tuffa poäng. Rooney, Berbatov, Vidic, och Giggs som i tisdags inte var i mötet med Wolfsburg på grund av skada, sistnämde vilades, väntas idag vara tillbaka och redo för spel.

Trolig startelva:
Kuszczak
Fletcher - Carrick - Vidic - Evra
Valencia - Gibson - Anderson - Giggs
Rooney - Berbatov

Skador: Brown, Evans, Fabio, Ferdinand, O'Shea, Hargreaves, Van der Sar,  Rafael, Neville

Aston Villa:
Aston Villa kommer till matchen med en säker 3-0 seger mot Hull City. Där Villa inte har många nyckelspelare skadade, och James Collins kommer tillbaka till backlinjen efter skada. Villa som har den förra framgångsrika Celtic tränaren. Som nu är fast besluten att bygga ett vinnande lag som ska vara med och slåss om liga titlen inom några år. Men som i år har siktat in sig på att ta sista platsen för Champions League spel.

Trolig startelva:
Fridel
Young - Dunne - Cuellar - Warnock
Downing - Petrov - Milner - A.Young
Carew - Agbonlahor

Skador: Davies, Bouma


Tips o Fakta:
Domare: Martin Atkinson
Arena: Old Trafford
Tips: 3-1 (Rooney, Giggs, Vidic - Agbonlahor)
Kanal: Canal+ Sport 2 18:30

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0