Inför Manchester United - Wolverhampton

Efter förlusten senast i helgen så ska de bara finns en sak hos de spelare Ferguson väljer att ställa på banan, vinst med tre säkra poäng med sig ifrån matchen in till helgens match.

Manchester United
United fick i helgen chansen att täppa till den ledning Chelsea skaffat sig, efter att Everton fått med sig en poäng från Stamford Bridge. I vägen stod dock Aston Villa som fick ett ledningsmål ganska tidigt i matchen och parkerade sen i eget straffområde. Trots att United hade stort spelövertag och mycket press på Aston Villa så gjorde man inte mål. Något som måste förbättras till dagens match, om man ska få med sig tre poäng. Personligen hoppas jag Ferguson, som matchen till ära är hans 900:e match som manager för United, vågar satsa mer i denna hemmamatchen och startar med två forwards och inte en som var fallet mot Aston Villa.

Skador: Giggs, Evans, Van der Sar, Fabio, Ferdinand, Rafael, O'Shea, Hargreaves

Trolig startelva:
Kuszczak
Brown - Carrick - Vidic - Evra
Valencia Fletcher - Scholes - Obertan
Rooney - Berbatov

Wolverhampton
Wolves som är en utav tre nykomlingar i ligan. Kämpar med att klara sig kvar i den engelska högsta ligan. Och kommer göra allt för att få med sig tre poäng av ett rubbat United. Med sig har man två raka segrar och den senaste mot, en "Top 4" utmanare, Tottenham. Och dagens Wolves kommer förmodligen precis se ut som de som slog Tottenham i helgen.

Skador: Edwards, Jones, Zubar, Kightly, Murray, Keogh

Trolig startelva:
Hahnemann 
Stearman - Craddock - Berra - Ward 
Surman - Henry - Milijas - Jarvis 
Ebans-Blake - Doyle


Tips och Fakta:
Arena: Old Trafford
Tips: 4-0 (Rooney x2, Berbatov, Obertan)
På TV: Canal+ Sport 1 21:00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0