Inför West Ham - Manchester United

United åker idag söderut till London för att möta ett West Ham som United dras med många skador på vissa nyckelspelare. West Ham som ligger på en 17:e plats i ligan har tagit 4 poäng på de två senaste matcherna tar emot ett United som tagit 6 poäng på sina två senaste matcher i Premier League.

West Ham United
West Ham som har en tendens att göra en hel del mål framåt, men har problem med att hålla tätt bakåt. Och har på något sätt speglat hela säsongen för West Ham. En match som även i West Ham ögon är ett måste i och med att man inte vill hamna i bottenstriden och kämpar hela tiden för att få stanna kvar en säsong till i Premier League.

Skador:
Behrami, Jimenez, Upson, Cole, Davenport, Boe Morte, Ashton
Tillgängliga spelare: Green, Kurucz, Faubert, Da Costa, Gabbidon, Daprela, Tomkins, Ilunga, Spector, Kovac, Noble, Parker, Collison, Payne, Diamanti, Dyer, Hines, Stanislas, Franco.

Trolig startelva:
Green
Spector - Da Costa - Gabbidon - Ilunga
Collision - Kovac - Parker - Stanislas
Jimenez
Franco

Manchester United
Efter förlusterna mot Liverpool och Chelsea är varje match en måste match för United om man vill haka på Chelsea i toppen och täppa till den 5 poängs ledning Chelsea har skaffat sig. Även fast United har haft de svårt med att spela på Upton Park de senaste åren. Tror jag att United går ut och kör sitt race och tar tre säkra pinnar med sig hem till Old Trafford.

Skador: Evans, Fabio, Ferdinand, O'Shea, Hargreaves,
Tillgänliga spelare: Van der Sar, Foster, Kuszczak, Neville, Brown, Vidic, Evra, Rafael, Valencia, Anderson, Fletcher, Scholes, Carrick, Giggs, Nani, Berbatov, Rooney, Owen, Macheda, Welbeck.

Trolig startelva:
Van der Sar
Rafael - Brown - Vidic - Evra
Valencia - Fletcher - Scholes - Giggs
Rooney - Berbatov

Fakta och Tips:
Domare: Peter Walton
Arena: Upton Park
Kanal: Canal+ Sport 1 16:00
Tips: 0 - 3 (Rooney, Berbatov, Vidic)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0