"Inga transfers i Januari"

Sir Alex Ferguson förnekar att han kommer köpa sig ur den skadekris United har hamnat i för tillfället.

När United fått använda sig av Fletcher och Carrick för att få ihop en backlinje under stora delar av säsongen. Så är detta bara ett kortsiktgt skydd. Som inte kommer fungera i längden.


Fergusons tankar när han ska forma en backlinje är otroligt svår att förutspå när spelare som Ferdinand, Vidic, Brown, Evans, O'Shea, Neville och Rafael är på skadelistan. Och med få tecken på en ljusning av skadeläget så har rykterna börjat komma att Ferguson nu skulle vilja köpa sig ur den kris United hamnat i.


En av de spelare som ryktats vara på väg till Old Trafford är Sol Campbell, som för tillfället är gratis. Men Ferguson menar på att United breda trupp inte behöver förstärkas och kommer klara sig ur detta på egen hand.


"Detta kommer inte hända" svarade Ferguson till Key 103 när han fick frågan om han skulle använda Januari fönstret till att signera en ny back för att klara krisen.


"Vi hoppas att Wes Brown är tillbaka inom 7-10 dagar, Ferdinand tillstånd förbättras för varje dag som går, Neville är nära nu och Rafael har precis börjat träna igen.


"Vi är inte så skadeskjutna och letar inte efter nya spelare till klubben"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0