Blir Macheda en världsspelare?



Efter segern över Barnsley i Carling Cup med något som såg ut som ett helt juniorlag så blir man skit glad när man ser alla bra och lovande juniorer som united har tränat, det kommer att gå bra i framtiden tror jag.

När United köpte Gabriel Obertan ifrån Bordeaux så köpte dem han för att han inte platsade i Bordeaux men ingen forstod varför, varför köpte han inte någon som redan är en stor stjärna som Franck Ribery? Det vet ingen förutom Fergie, men i A-lagsdebuten mot Barnsley så forstod man hur Sir Alex tänkte, en ung tekniskt snabb kant spelar som inte många kan springa ikapp och bara 20 år. Fansen hoppas på att de unga spelarna ska slå igenom så snart som möjligt.

Men inte alla ersättare lyckas, Massimo Taibi skulle ersätta Schmeichel, David Bellion värvades ung till United men det blev bara 2 säsonger för honom och även Eric Djemba-Djemba spelade i 2 säsonger.

Jag tror inte det är lika bra att köpa färdiga stjärnor för att dem brukar vara vana vid sin gamla klupp och de unga tallangerna vill anpassa sig till den nya klubben och en av dem som har gjort det väldigt bra är Federico Macheda som avgjorde matchen mot Aston Villa den 5:e april.

Dem spelarna som ska ersättas under de kommande 2-3 åren är Van Der Sar, Giggs, Neville och Paul Scholes, men även kanske Michael Owen och Rio Ferdinand för då är Ferdinand 34 år och Owen 33.
Rafael har bevisat att han håller i PL och det tycker jag att Fabio också har gjort, sen tycker jag att det är tråkigt att vi inte har fått se Zoran Tosic så mycket, han har en fantastisk vänster fot.
Ferguson köpte Anderson för att ersätta Scholes när han slutar men Ryan Giggs blir lite svårare att hitta en ersättare som håller så hög klass, Nani tror jag inte klarar av det, kanske om några år, Tosic har man knappt sätt spela på en så hög nivå så man vet inte eller Obertan som är ungefär som Tosic.

Som Michael Owens ersättare hoppas jag och tror att det kommer att bli Federico Macheda som har gjort ett fantastiskt jobb i den röda tröjjan.
Jag hoppas att Jonny Evans tar över Ferdinands plats sen också, det gjorde Evans förra året och det var inte många som blev besvikna.
Man trodde att Ben Foster skulle ersätta Van Der Sar men det ryktet blir bara mindre och mindre för att han gick bort sig hela tiden i början av PL när han gjorde målvaktstavlor hela tiden, då tappade Fergie lite förtroende.

Det ska bli helt fantastiskt att se United om några år men hur kommer det att se ut? Ingen Wayne Rooney, ingen Giggs, man har inte en aning om hur United kommer att spela, kommer dom att spela ungefär som idag? Ingen har en fetjävla aning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0