Inför Manchester United - Tottenham

På tisdag är det dags för kvartsfinaler i Carling Cup. Då kommer London laget Tottenham på besök på Old Trafford. Och som vanligt blir det chanser för många av United lovande talanger att samla speltid och erfarenhet under bältet.

Manchester United
United kommer till matchen med något förvånande ojämn form den senaste tiden. Förra veckan förlora United, som ställde upp med många unga spelare, hemma mot Besiktas i Champions League och tappade därför sitt rekord i antal hemmamatcher utan förlust. Matchen mot Tottenham ses nu som en revansch hos de unga spelarna som vill visa upp sina kvaliteér.
Efter att Ferguson roterat på målvaktsordningeni United när han valde att låta Kuszczak stå i mötet mot Portsmuth i helgen tror jag att han nu kommer välja Foster att stå i mötet mot Tottenham.

Skador: Fabio, O'Shea, Evans, Hargreaves, Ferdinand

Trolig startelva:
Foster
Rafael - Brown - Vidic - Da Leat
Obertan - Anderson - Gibson - Nani
Wellbeck - Berbatov

Tottenham
Som i helgen spelade en tuff match mot Aston Villa, där man länge under matchen jagade en kvittering som man i slutet äntligen fick efter ett massivt tryck mot Villa försvaret. Senaste matchen i Carling Cup var mot Everton som man vann med 2-0 efter mål av Robbie Keane och Tom Huddlestone. Nu väntas nog revansch efter pängtappet mot Villa i helgen.

Skador
Trolig startelva
Gomes
Ekotto - Dawson - Bassong - Hutton
Bale
Palacios - Huddelstone - Bentley
Keane - Pavlyuchenko

Tips & Fakta
Tips: 2-1 (Keane, Berbatov, Nani)
Avspark:
21:00 Canal+ Sport 2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0