PL: Inför Aston Villa - Manchester United

En onsdag i Premier League där FA har misslyckats med att planera matcherna. Arsenal - Liverpool, Everton - Chelsea, Aston Villa - Manchester United. United som behöver tre poäng från dagens match för att haka på Chelsea i ligatoppen.

Aston Villa
Som som återigen slåss om den viktigt fjärde platsen, för spel ute i Europa. Med ett urstarkt försvars spel har man släppt in minst mål i hela ligan. Och har lyckats hålla nollan i åtta av de tio senaste matcherna. Dock har man misslyckats med att vinna i sina matcher. Man har bara vunnit en av de sex senaste matcherna. Med senaste matchen i åtanke där Villa spelade kontrings fotboll och förlitade sig på att hålla tätt bakåt, kan nog väntas något liknande idag, eftersom tre poäng är de viktiga i dagens match för Aston Villa. Och firma Young/Agbonlahor vill säkert visa världen var de kan igen, med sina blixt snabba kontringar.

Trolig startelva
Friedel
Cuellar - Cullins - Dunne - L Young
Young - Milner - Petrov - Downing
Carew
Agbonlahor

Skador: Davies, Bouma, Warnock, Reo-Coker

Manchester United
I jakten på Chelsea är tre poäng ett måste. Tillsammans med Chelsea är man ligans formstarkaste lag. 19 poäng på de sju senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Ett facit man vill bygga på i dagens möte mot Aston Villa. Inte nog med att man har vunnit matcherna, utan man har även öst in mål, och har nu gjort flest mål i Premier League. Och med dagens form ska man kunna lirka upp den spelarbuss Aston Villa kan tänkas att parkera utan för eget straffområdet. Med en veckas ledighet efter matchen idag, är det full fart framåt som gäller, innan man ställs mot Milan i Champions League.

Trolig startelva
Van der Sar
Rafael - Brown - Evans - Evra
Valencia - Fletcher - Scholes - Nani
Giggs
Rooney

Skador: O'Shea, Hargreaves, Ferdinand (avstängd)

Tips och Fakta
Arena: Villa Park
Domare: Peter Walton
Tips: 1-2 (Agbonlahor - Rooney, Valencia)
På TV: 20:45 @ Canal+ Sport 2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0