PL: Inför Manchester United - Portsmouth

Liga tvåan tar emot tabell jumbon, en match som betyder minst lika mycket som matchen mot Arsenal förra helgen. Då tre poäng hela tiden är målet att få med sig från varje match. Vilket även Sir Alex han själv ha poängterat i gårdagens presskonferens.

Manchester United
Som har börjat hittat slutspels formen, och gör sig redo för att höja temperaturen ytterligare i jakten på fjärde raka liga segern. Den skadekris man haft är på väg mot en ljusning, är snart över. Man är förtillfället ligans formstarkaste lag, med fem vinster och en oavgjord match med sig till dagens möte med Portsmouth. United har även världens bästa fotbollsspelare just nu, Wayne Rooney som inte kan sluta göra mål. Bara tre poäng räknas idag.

Trolig startelva
Van der Sar
Rafael - Evans - Vidic - Evra
Valencia - Carrick - Anderson - Nani
Berbatov - Rooney

Skador: Hargreaves, O'Shea, Ferdinand (avstängd)

Portsmouth
Som haft en otroligt jobbig säsong. Både på och utanför plan. Ägarbyten har skett på löpande band och ett nytt sägs vara på väg. För att försöka på fart på sitt fartyg har man tagit till Avram Grant som tränare. Och att möta ligans form starkaste gör inte uppgiften för Avram Grant lättare. Senaste matchen man spelad var mot Fulham där en försvarsmiss gjorde att man förlorade med 1-0.

Trolig startelva
James
Finnan - Wilson - Ben-Haim - Belhadj
Yebda - Basinas - Boateng - O'Hara - Dindane
Piquionne

Skador: Smith, Hreidarsson, Bouba Diop, Brown

Fakta och Tips
Arena: Old Trafford
Domare: Lee Mason
Tips: 3-0 (Rooney, Valencia, Berbatov)
På TV: 16:00 @ Canal+ Sport 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0