CC: Manchester City - Manchester United

United åkte på förlust, efter två mål av Judas (Carlos Tevez). Innan båda målen stod domaren i fokus med tveksamma beslut, man skulle kunna säga att han hittade på en egen regelbok innan matchen han följde. Trots massivt spelövertag för United lyckades man inte få med sig ett kryss till returen på Old Trafford på onsdag.



Angående Tevez, som för ett år sedan gick ut i pressen och sa hur mycket han älskade att spela för United samt sin kärlek till fansen. Men tilliten hos fansen till Tevez försvann någonstans när han inte accepterade ett nytt kontrakt från United, där han bland annat skulle vara en av de högst betalda på Old Trafford. Istället sa Tevez att han inte ville gå till Liverpool för han ansåg dom som en konkurrent till United. Istället kom en klubb där absolut ingen har kvar sitt hjärta, Shitty. Detta bud accepterade Tevez, och gjorde de förbjudna, bytte rött mot blått.


När Shitty kom på besök till Old Trafford tidigare den här säsongen, gnällde Tevez över att United fansen buade ut honom. Vad hade han väntat sig?


Igår spelade hjärta mot pengar. Pengarna vann, delvis på grund av att Mike Dean inte läst en viss regelbok tillräckligt, men även för att de gjorde fler mål än United. Simple as that. Hatet mot City samt Tevez, är enbart större nu efter ett sådan uppträdande Tevez bjöd på igår. Frågan är om han nu kommer våga möta ett fullstatt Old Trafford utan att hinna gnälla/skryta lite innan.


På Old Trafford kommer City Krossas, med ungdomarna eller med de rutinerade spelarna. Så enkelt är de. Inte särskilt smart att börja bränna ner sig själv...


Let's bring hell at Old Trafford

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0