CC: Inför Manchester City - Manchester United

Lillebror ska ta emot storebror, när semifinalen i Carling Cup ska spelas. En het match, både på plan samt på läktaren. Inte minst på grund av, kanske en av Premier League bästa/sjukaste match i historien, mötet på Old Trafford tidigare denna säsongen.

Manchester City
Som slog ett ungt Arsenal i sin väg mot semifinalen. City som faktiskt hade problem med att hantera Arsenal i den match lyckades att göra de fotboll går ut på, mål. City som inte tagit hem en titel till City of Manchester på ett bra tag. Börjar nu få press på sig från sina rika ägare som tidigare den här säsongen sparkade Hughes, som ersattes av Mancini. Vad Mancini kan göra med City återstår att se. Med tanke på att City inte vunnit någon titel på ett bra tag, är detta en match av stor betydelse för City, inte bara för att de är United som står på andra sidan.

Trolig startelva:
Given
Zabaleta - Richards - Kompany - Garrido
Wright-Phillips - Barry - De Jong - Bellamy
Robinho - Tevez

Skador: Santa Curz, Ball, Vieira, Ireland, Onuoha, Lescott, Johnson, Bridge

Manchester United
Efter en halvbra match mot Tottenham tog sig vidare till Semin efter två välplacerade skott från Gibson. Carling Cup anses som ungdomaranas turnering i United, och därför ofta att de yngre spelarna får chansen att visa upp sig. Vilket jag tror även kommer bli fallet i denna matchen, dock kanske något lite mer rutinerat lag, med tanke på motståndarna. Och vad som utspelade sig på Old Trafford senast lagen möttes visar att misstag inte får göras, för de utnyttjade City sist.

Trolig startelva:
Van der Sar
Rafael - Evans - Vidic - Evra
Valencia - Fletcher - Gibson - Welbeck
Giggs
Rooney

Skador: Foster, Macheda, O'Shea, Ferdinand, Hargreaves

Tips och Fakta:
Arena: City of Manchester
Domare: Mike Dean
Tips (1-1 Tevez - Giggs)
På TV: 21:00 @ Canal+ Sport 1

U-N-I-T-E-D,
United are the team for me,

With a knick-knack, paddy-whack,
Give a dog a bone,
Why don’t city fuck off home.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0