FA: Manchester United - Leeds

War of the roses. En match där rivaliteten lagen och fansen i mellan är stor. Leeds kom på besök till Old Trafford för att ställas mot Premier League mästarna Manchester United i FA Cupens tredje omgång.

Manchester United
Kuszczak
Neville - Brown - Evans - Fabio
Obertan - Anderson - Gibson - Welbeck
Berbatov - Rooney

Avbytare: Amos, Owen, Giggs, Tosic, Carrick, Rafael, Valencia

Leeds:
Ankergren
Crowe - Kisnorbo - Naylor - Hughes
Hewson - Doyle - Kilkenny - Johnson
Beckford - Becchio

Avbytare: Martin, Prutton, Grella, Michalk, Snodgrass, Capaldi, White

Sammanfattning:
Matchen började darrigt och inget av lagen fick igång ett riktigt spel. Leeds pressade högt upp i banan och störde United spel. Ett spel United aldrig fick igång till den standarden United kan spela på. Man slarvade i passningsspelet och höll League one tempo matchen igenom. Detta gynnade ett bra spelande Leeds. Som i den 19:e minuten kunde göra 1-0 till gästerna genom Beckford. Som bland annat hade en bra dag på jobbet där han ställdes mot Wes Brown som hade sina tankar kvar på uppvärmningen. Drömmen för gästande Leeds att ta ledningen på Old Trafford, hade gått i uppfyllelse. Istället för att backa hem och försvara sin ledning fortsatte Leeds med sitt spel pressa högt upp i banan. Tyvärr var de bara ett lag på planen idag, och de var Leeds.


United fick aldrig igång sitt spel på mittfältet. Backlinjen tillsammans med Kuszczak såg riktig darrig ut. Sett till hela matchen, kan ingen United spelare idag hålla huvudet högt och vara nöjd med sin insats. Som jag sa, så slog pass efter pass bort. Tog skott i fel lägen, gjorde de svåra före det enkla och lyckades inte med något riktigt kreativt framåt. Det var uselt, värdelöst och inget tecken på hjärta från någon av United spelarna.


Här näst väntar City i Liga cupen. En match, som betyder minst like mycket som denna. Bara att hoppas United spelarna har laddat om och kommer tillbaka sugna på att vinna derbyt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0