PL: Inför Birmingham - Manchester United

Ligans formstarkaste lag för tillfället Birmingham ställs idag mot mästarna United. En match som United ska revanschera sig sedan den bittra förlusten mot Leeds senast i FA cupen.

Birmingahm
Nykomlingarna Birmingham har gjort de otroligt bra i Premier League den här säsongen. Där man för tillfället har placerat sig på en åttonde plats i tabellen. Och det är mycket som talar för Birmingham i en match som denna. Man har inte förlorat på de senaste 11 matcherna, och är dessutom otroligt starka på hemmaplan. Där man inte har förlorat sedan september med ett facit på fem insläppta mål. Det som pekar lite emot Birmingham är att man inte producerar så mycket mål framåt.

Skador: Parnaby, Vignal, Tainio, Murphy, Carsley, O'Connor

Trolig startelva
Hart
Carr – R.Johnson - Dann - Ridgewell 
Larsson - Bowyer - Ferguson - McFadden 
Jerome - Benitez

Manchester United
Som efter den bittra förlusten mot Leeds, nu är fyllda med hunger efter vinst. Och vad passar då bättre än att vinna över ligans form starkaste lag. För första gången på länge har man 6 hela backar att tillgå till dagens match, varav 2 mittbackar samt 4 ytterbackar. I övrigt finns det friska spelare på alla positioner, som Sir Alex kan placera ut bäst han vill. Bara de blir seger

Skador: Van der Sar, Vidic, Ferdinand, O'Shea, Hargreaves

Trolig startelva
Kuszczak
Rafael - Evans -Brown - Evra
Carrick - Scholes - Fletcher
Valencia - Rooney - Giggs

Tips och Fakta
Arena: St. Andrews
Domare: Mark Cluttenburg
Tips: 1-4 (Larsson - Rooney x2, Rafael, Valencia)
TV: Canal+ Sport 2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0