PL: Inför Manchester United - Hull

Efter matchen mot Shitty i tisdag väntar Hull på Old Trafford. En match där som är den enda som spelas på i Premier League den här helgen, då resten av lagen spelar FA Cupen. Ett bra sätt för United att finslipa lite taktiker samt att vila spelare inför tuff matchning nästa vecka.

Manchester United
Efter en överkörning av Shitty inte lyckades få med sig en viktig seger till returen. Har nu chansen att ta ledningen i ligan med en match mer spelad. Med nästa veckas macth i åtanke tror jag Ferguson väljer att vila vissa spelare som matchats mycket den senaste tiden (Rooney, Evra samt Valencia). Tråkiga nyheter meddelades under veckan, att John O'Shea troligen missar resten av säsongen. Samtidigt väntas Rio vara tillbaka i spel. Man ska nog inte förvänta sig för mycket av Rio, men hans rutin bör fixa detta mötet galant.


Håll även ett öga på Diouf som gjorde mål i debuten på Old Trafford, samt lyckades han även göra ett hattrick med reserverna mot Sunderland i torsdag. Killen kan bjuda på mål fyrverkeri.

Trolig startelva:
Van der Sar
Brown - Ferdinand - Evans - Fabio
Park - Scholes - Anderson - Obertan
Diouf - Owen

Skador: Foster, O'Shea, Vidic, Hargreaves

Hull
Som febrilt fortfarande kämpar för att undkomma bottenstriden, och kommer kämpa för att få med sig en vinst från Old Trafford. Något som talar emot en vinst är att laget bara vunnit fyra matcher den här säsongen, och ingen på bortaplan så här långt. Laget har däremot varit nere och fått energi från solen på Tenriffa. Förra helgen mötte man Spurs och målvakten Myhill spikade igen målet fullkomligt. Tottenham sköt mer skott på mål än den matchen man vann med 9-1 mot Wigan, vilket säger hur bra Myhill var i målet.

Trolig Startelva:
Myhill
McShane - Zayatte - Gardner - Dawson
Garcia - Boateng - Hunt - Barmby
Geovanni
Fagan

Skador: Ashbee, Bullard, Cousin, Olofinjana, Zaki

Tips och Fakta:
Arena: Old Trafford
Domare: Steve Bennett
Tips: 3-0 (Diouf, Scholes, Owen)
På TV: 16:00 @ Canal+ Sport 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0