Bänk: Kuszczak, Fabio, Rafael, Anderson (66), Park, Diouf (73), Owen (73)
McDonald (73) - Eagles (83) - Elliot - Nugent
Fletcher (36)
Bänk: Penny, Eckersley, Gudjonsson (73), Guerrero, Thompson (36), Blake (83), Kalvenes
Första halvlek:
Matchen började sakta med att United tog tag i bollen och satte press mot Burnley. Men några riktigta lägen blev det aldrig. Och det var istället Burnley som skulle få ett gyllene läge att ta ledningen i den 6:e minuten. Detta efter en hörna från Nani inte nådde en United spelare och istället kom till en Burnley spelare som satte fart mot Van der Sar i en kontring 2 mot en. Som tur var fick anfallaren Fletcher rätt träff på bollen, istället inspark till United. Och här kom en känsla av att den viktiga känslan av säkerhet längst bak inte riktigt fans där. Men United förde spelet och hade mycket boll på Burnleys planhalva. United som under säsongen haft svårt att riktigt komma till rena avslut samt träffa målet. Speglade även dagens match. Och de mesta United skapade framåt kom igenom Valencia som hela tiden var spelbar och hotade Burnley försvaret med sin snabbhet. 0-0 stod sig till halvlek.
Andra Halvlek
Precis som första halvlek hade United hyffsad kontroll på matchen, utan att egentligen att skapa några farliga lägen. Då och då kom Burnley med en uppstickare och var värda ett lednings mål. Och den förre United spelaren Chris Eagles låg bakom mycket av Burnleys farligheter. Nani som var tillbaka på planen efter skada och många matcher på läktaren syntes knappt under matchen, och United spel hamnade hela tiden hos Valencia som matade in inlägg till boxen, dock utan resultat. Men i den 64:e minuten skulle dock nollan spräckas. Rooney hittade Berbatov, med en genomskärare, som tryckte sig förbi sin försvarare och slog in bollen i bortre delen av målet. Och en lättnad kom fram hos United. Där man nu spelade med ett annat lugn och de skulle inte dröja länge förrens 2-0 skulle komma. Där Rooney som efter utnyttjar en retur från ett skott från Berbatov på bästa sätt, genom att placera in 2-0. Och tre poäng var säkrade för United. Men fler chanser och ett mål till skulle de bjudas på innan domaren blåste av matchen. Nyförvärvet Diouf hoppade in i matchen och skulle i den 90:e minuten avgöra matchen och fastställa slutresultat 3-0. Som efter en lång boll från A han före målvakten till bollen och nickade bollen över målvakten in i ett tomt mål. Och målfirandet höll han inte med, och firade ala Nani med snygg akrobatik. Burnley skulle dock få en sista chans att försöka få med sig ett tröst mål via en frispark utan för Uniteds straffområde. Som Van der Sar är vaken på och gör en riktigt bra räddning på. Strax efter blåste domaren av matchen.